Brzinska krađa u Beogradu usred bela dana: “Ženska banda” ukrala novčanik iz dečjih kolica! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Maj.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brzinska krađa u Beogradu usred bela dana: “Ženska banda” ukrala novčanik iz dečjih kolica! (VIDEO)

Na Bulevaru kralja Aleksandra se dogodila jedna od beskrupoloznijih krađa. Tri mlađe žene su opljačkale godspođu dok je šetala bebu u kolicima.

Pojavio se i snimak krađe, na kojem se jasno vidi da je gospođa ušla u baštu kafića i kada se smestila, za njom ušle tri mlađe žene. One su je pratile još iz menjačnice u kojoj je prethodno gospođa bila!

Jedna je sela iza kolica na kojima se nalazila tašna, i iz nje izvukla novčanik dok je žena bila okupirana telefonskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << razgovorom.

Sve se odigralo za minut i po, opljačkana nije ništa pimetila, a ženska banda je izašla osmehujući se.

Dobro obratite pažnju na snimak, jer mnogi polemišu da je čak pet žena učestvovalo u pljački, jer su dve već sedele za stolom, kad su im tri "pljačkašice" prišle.

Pogledajte video:

Ukoliko ste videli ove tri žene, molimo vas nam pošaljete mejl na redakcija@telegraf.rs kako bismo informaciju prosledili policiji.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(KURIR TV) PAŽNJA, OVAKO LOPOVI OPERIŠU PO BEOGRADU! Pogledajte kako su usred dana pokrali ženu!

Izvor: Kurir, 18.Maj.2017

...- To se desilo negde oko jedanaest sati prepodne u poslastičarnici Bila sam pre toga sa bebom u banci i podigla pare za odlazak mog muža u Rusiju Onda sam otišla u menjačnicu na Kalenić pijaci i kupila 1200 evra Sad kad vraćam film, mislim da sam te devojke videla tamo i da su me verovatno pratile...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.