Besplatno krstarenje beogradskim rekama do 1. novembra

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno krstarenje beogradskim rekama do 1. novembra

Sekretar za privredu Tijana Maljković prisustvovala je danas promotivnom krstrenju koje će tokom leta, svakog ponedeljka, srede i petka besplatno organizovati Jahting klub „Kej” u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za privredu i Turističkom organizacijom Beograda.

Sekretarijat za privredu je prepoznao i podržao inicijativu da u okviru promocije reka i nautičkog turizma građanima i gostima Beograda pokloni besplatno krstarenje Dunavom i Savom. Beograđani i gosti mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << besplatno krstariti i upoznati se grad sa reka svakog ponedeljka, srede i petka od 18 časova.

- Tokom krstarenja građani će biti u prilici da vide Konjsko ostrvo, ušće Save u Dunav, deo Velikog ratnog ostrva, sportski centar „Milan Gale Muškatirović", Kulu Nebojša, Kalemegdan, Brankov most... Cilj krstarenja je upoznavanje grada sa reke, njegove istorije i kulture, o kojoj će posetioci jahting kluba „Kej” moći da čuju od profesionalnog vodiča na srpskom i engleskom jeziku – istakla je Maljkovićeva.

Ona je dodala da će ova besplatna akcija trajati od 01. jula do 1. novembra i pozvala Beograđane i goste prestonice da dođu i vide Beograd iz drugačijeg ugla.

Maršuta krstarenja: Jahting klub "Kej" – Konjsko ostrvo – Ušće ( srećna bova ) – deo Ratnog ostrva – SC "25.maj" – Nebojšinakula – Kalemegdan – Pristanište JRB – Brankov most – Pogled na Savske mostove - Muzej savremene umetnosti – Akvatorijum – Rečna flotila – Jahting klub "Kej".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatno krstarenje rekama do 1. novembra

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Jul.2015, 08:54

Besplatno krstarenje beogradskim rekama, svakog ponedeljka, srede i petka od 18.00, organizovaće Jahting klub „Kej“ u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za privredu i Turističkom organizacijom Beograda. Beograđani i gosti mogu da krstare za džabe Dunavom i Savom do 1. novembra. Tokom krstarenja...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.