Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Nov.2015, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski Kantfest 2015

Drugi festival kantautora Kantfest 2015 biće održan od 26. do 29. novembra u Beogradu, Staroj Pazovi i Mladenovcu, i na još osam lokacija (glavni, finalni održava se u Bitef teatru). Festival ove godine ima 11 programa i više od 30 učesnika iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije. Uz ... The post Beogradski Kantfest 2015 appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

AgroINFO: Stočari lakše do tržita

Izvor: MC Bor, 27.Nov.2015, 00:41

Bor, 26.11.2015. Projekat podržan od strane SO Bor . Farmia: Kupoprodaju stoke čini jednostavnijom. Specijalizovani sajt za trgovinu domaćim životinjama „Farmia“ nudi stočarima u Srbiji mogućnost da lakše i brže dođu do kupaca u zemlji i inostranstvu. Za sada, prodavcima stočarima,...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.