Beograd: U dva udesa dve osobe povređene

Izvor: S media, 20.Jul.2012, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: U dva udesa dve osobe povređene

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojem su dve osobe povređene, izjavila je za S media portal portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Rano jutros oko 05.40 časova u Ulici Patrijarha Dimitrija u saobraćajnom udesu vozač star oko 35 godina zadobio je povredu glave, oguljotinu vrata i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

U saobraćajnom udesu nešto pre 21 časa u Surčinu muškarac star oko 24 godine, motociklista, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zadobio je povredu glave i ortopedske povrede, oguljotinu leđa, ramena i noge i prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 92 intervencije od kojih 15 na javnom mestu, a za protekla 24 sata 208 intervencija od kojih 67 na javnom mestu, precizirala je Macura.

(S media)

Foto: S media

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušaj razbojništva na uglu Ustaničke i Grčića Milenka

Izvor: S media, 20.Jul.2012

Rano jutros, u 6:16 sati, razbojnici pokušali da opljačkaju trafiku na uglu Ustaničke i Grčića Milenka, saznaje S media portal...- Na poziv policije došla je Hitna pomoć. Žena je bila uznemirena i potrešena, nemam još uvek podatke da li je zadobila neke povrede - kaže za S media portal Portparol...

Nastavak na S media...

Dve saobraćajne nesreće i razbojništvo

Izvor: Kurir, 20.Jul.2012

BEOGRAD - Tokom noći na teritoriji Beograda desile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su dvojica vozača povređena i jedno razbojništvo, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Ekipe Hitne pomoći intervenisale su, kako je navela Macura, 95 puta, od toga na javnom mestu 15 puta...Ekipe...

Nastavak na Kurir...

Zbog vrućine povećan broj padova, kolapsa i šlogova

Izvor: Kurir, 20.Jul.2012

Hitna pomoć imala je težak dan, jer je povećan broj padova ljudi na ulici, kolapsnih stanja i šlogova, a bilo je i slučajeva porodičnog nasilja i tuča, rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura..BEOGRAD - Hitna pomoć je danas do 14 časova obavila 80 intervencija od kojih 28 na javnom mestu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.