Beograd: Sedam osoba povređeno u tri udesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2016, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Sedam osoba povređeno u tri udesa

U tri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

"U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 23.40 na Novom obrenovačkom putu, lakše je povređeno pet osoba od kojih četvoro dece," rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla da je udesu koji se u dogodio u 20.39 na uglu ulica Kneza Miloša i Vojvode Milenka povređen muškarac od 30 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
"U saobraćajnoj nezgodi koja se u 19.07 dogodila na uglu ulica Gospodara Vučića i Subotičke lakše povređen motociklista", navela je Macura.

Ona je rekla da je Hitna pomoć do 7.00 časova imala 114 intervencija od kojih je na javnom mestu bila 21 intervencija.

"Najviše su se javljali astmatičari, srčani bolesnici, hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici", navela je Macura.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Četvoro dece povređeno na Novom obrenovačkom putu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2016

U tri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći..."U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 23.40 na Novom obrenovačkom putu, lakše je povređeno pet osoba od kojih četvoro dece," rekla je jutros portparolka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.