Bebu koja je nađena u zarasloj travi na Konjarniku niko ne bi ni primetio da nije naišao policajac, svedoci u šoku

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2017, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebu koja je nađena u zarasloj travi na Konjarniku niko ne bi ni primetio da nije naišao policajac, svedoci u šoku

Devojčica, stara oko godinu i po, pronađena je u ponedeljak uveče, oko 20 časova, na Konjarniku, u Ustaničkoj ulici, u blizini okretnice autobusa i trolejbusa, prenose "Večernje novosti".

Beba koja je pronađena na okretnici autobusa iz Tiršove prebačena u Dom u Zvečanskoj1

Ona je najpre odvedena u Dečju univerzitetsku kliniku u Tiršovoj i nakon pregleda zbinuta je u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Nezvanično, dete je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u zarasloj travi iza okretnice zapazio policajac van dužnosti.

- Gospodin je zatečen prizorom uzeo dete u ruke - svedoči o događaju radnica otpravničke stanice GSP.

- Pozvao je policiju i ubrzo je stigla Hitna pomoć. Inače, nisam primetila da se išta čudno događa do tog trenutka, kad je nastala gužva.

Iako se tik uz mesto gde je ostavljena nalaze lokali, niko od zaposlenih nije video šta se desilo. Za događaj su saznali od reportera "Novosti".

- Naježio sam se. Ne mogu da shvatim da su ljudi u stanju da ostave tek tako svoje dete - rekao je radnik u autobusu.

Devojčica nije zahtevala medicinsku pomoć i ostaće u Zvečanskoj. POlicija će nastojati da otkrije ko su roditelji i šta je uzrokovalo da ga ostave na ulici.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.