BILI SMO: Evo kako izgleda oslobođeni bioskop Zvezda (i kad možete na projekcije)

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILI SMO: Evo kako izgleda oslobođeni bioskop "Zvezda" (i kad možete na projekcije)

Ni dva dana nije prošlo od kada su mladi Beograđani "okupirali" bioskop "Zvezda", a ovo nekada kultno mesto prestonice već je oživelo. Popodne i večeras posetioce očekuju čak tri projekcije, a sutra uveče sala bi trebalo da bude u potpunosti opremljena.

Više od 20 aktivista pokreta za okupaciju bioskopa "Zvezda" i danas su uzeli u ruke džogere, metle, praškove i krpe i ribali sve odaje ovog objekta koji je bio skoro deceniju zatvoren.

@Cjofo_EMSI @Preizuzetnik @VanjaBursac @AcaSapic @NichimIzazvan @Neksula @Dragan_Maca @MarkoNastic @MarkoBozic @Zobla pic.twitter.com/uRtGllO3PS

— Kulturishka (@NenaKulturishka) November 23, 2014

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo radi bioskop "Zvezda": Tri projekcije večeras, sutra uveče skroz spremna sala

Izvor: Blic, 23.Nov.2014

Ni dva dana nije prošlo od kada su mladi Beograđani "okupirali" bioskop "Zvezda", a ovo nekada kultno mesto prestonice već je oživelo. Popodne i večeras posetioce očekuju čak tri projekcije, a sutra uveče sala bi trebalo da bude u potpunosti opremljena...Više od 20 aktivista pokreta za okupaciju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.