BESPLATNI PROGRAMI ZA UČENIKE TOKOM RASPUSTA

Izvor: Kurir, 28.Mar.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNI PROGRAMI ZA UČENIKE TOKOM RASPUSTA

BEOGRAD - Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda uputio je javni poziv za dostavljanje predloga programa koji će pod pokroviteljstvom sekretarijata biti organizovani za učenike prestonice tokom letnjeg raspusta.

Predmet javnog poziva odnosi se na besplatne programe za učenike osnovnih i srednjih škola, podeljene na sportsko-rekreativne aktivnosti i kreativne male radionice iz različitih oblasti, ukazao je pomoćnik resornog sekretara Nemanja Radović.

- Na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << način grad želi da omogući učenicima koji nisu u mogućnosti da otputuju ili iz nekog drugog razloga ostaju u prestonici da tokom letnjeg raspusta ispune slobodno vreme na kvalitetan način - rekao je Radović.

On je dodao da je poziv upućen sportskim centrima, organizacijama, udruženjima i savezima, kao i javnim preduzećima, ustanovama i drugim privrednim društvima sa teritorije Beograda, registrovanim za obavljanje delatnosti u oblasti sporta.

Kada je reč o organizovanju kreativnih radionica, Radović je pozvao organizacije, udruženja, privredna društva i ustanove iz glavnog grada da se prijave na konkurs i omoguće deci zanimljivo leto u prestonici.

Precizne informacije o uslovima konkursa mogu se pogledati na sajtu grada www.beograd.rs u delu "Gradski oglasi, konkursi i tenderi".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatni programi za zanimljivo leto

Izvor: Blic, 28.Mar.2011

Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda uputio je danas javni poziv za dostavljanje predloga programa, koji će biti organizovani za učenike osnovnih i srednjih škola u prestonici tokom letnjeg raspusta. ..Nemanja Radović, pomoćnik resornog sekretara, ukazao je da će programi biti podeljeni...

Nastavak na Blic...

Programi za učenike tokom letnjeg raspusta

Izvor: Glas javnosti, 29.Mar.2011, 07:23

BEOGRAD - Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda uputio je javni poziv za dostavljanje predloga programa koji će pod pokroviteljstvom sekretarijata biti organizovani za učenike prestonice tokom letnjeg raspusta...Predmet javnog poziva odnosi se na besplatne programe za učenike osnovnih i...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.