Apel sa Banjice: Očistite nam naselje!

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel sa Banjice: Očistite nam naselje!

Divlje rastinje i smeće, voda koja neprestano curi iz cevi i stari asfalt na ulicama slika je beogradskog naselja Banjica požalio se naš čitalac Milan Perić i apelovao na nadležne da što pre reše problem.

- Celo naselje je zapušteno, prljavo. Zelene površine se ne održavaju. Na njima je izraslo divlje rastinje sa gomilom smeća. Najgori deo je niz ulicu Bulevar oslobođenja, od Trošarine do naselja Jajinci – napisao je Perić i zapitao se kakav utisak će steći strani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turisti koji dolaze unaš grad.

Kako kaže, Banjica je “među najugroženijim naseljima u Gradu u pogledu čistoće i održavanje zelenih površina”.

U spomenutom delu Bulevara oslobođenja, kaže, non-stop curi voda iz cevi.

- U Nekoliko puta smo zvali vodovod, ali bez uspeha. I kada dođu da nešto poprave, nakon kopanja ostave gomilu zemlje, peska i smeća.

On se požalio i na loše puteve.

- Ulicu treba presvući novim asvaltom, a ne samo nastale rupe krpiti. Trotore srediti! Godinama ništa nije rađeno – dodaje on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.