Akcija dobrovoljnog davanja krvi na trgu ispred GO Zvezdara

Izvor: Studio B, 20.Avg.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija dobrovoljnog davanja krvi na trgu ispred GO Zvezdara

Transfuziomobil za dobrovoljne davaoce krvi biće ponovo na platou ispred GO Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77 u ponedeljak, 25. avgusta u periodu od 10 - 16 časova.

Po već ustaljenoj praksi u saradnji koja traje nekoliko godina, akciju realizuju Insitut za transfuziju krvi Srbije i Gradska opština Zvezdara, saopštila je pres služba Zvezdare.

Pozivamo sve zainteresovane građane da uzmu učešće u akciji davanja krvi i na taj način pokažu humanost i ujedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << provere svoje zdravlje. Očekujemo i ovog puta veliki odziv Zvezdaraca koji redovno daju krv, a i onih koji žele da se uključe u akciju prvi put, kaže se u pozivu.

Periodično davanje krvi je zdrava i humana navika, a akcije u GO Zvezdara nailazile su na dobar odziv, pa pozivamo sve građane da i ovog puta pokažemo spremnost i pomognemo onima kojima je to najpotrebnije, navodi se u saopštenju.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.