Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Okt.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Air Serbia: Akcija „Dva za jedan“ od 24. do 27. oktobra

Avio kompanija Air Serbia (Er Srbija) najavila je promotivnu akciju „Dva za jedan“ od 24. do 27. oktobra povodom proslave svog prvog rođendana. Ovo je prva u nizu primamljivih promocija koje je Air Serbia pripremila a koje će biti realizovane ... Više... The post Air Serbia: Akcija „Dva za jedan“ od 24. do 27. oktobra appeared first on * DuB.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Rođendanska akcija "Er Srbije"

Izvor: RTS, 23.Okt.2014

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" saopštila je da, povodom proslave svog prvog rođendana, pokreće promotivnu akciju "Dva za jedan". Kompanija će ponuditi specijalne cene za povratne karte za dvoje koji putuju zajedno iz Beograda ka više od 35 destinacija...Promotivne cene će moći da se iskoriste...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.