Upucan turski državljanin ispred kluba u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan turski državljanin ispred kluba u Beogradu

Turski državljanin star 26 godina ranjen je jutros oko pola tri u pucnjavi u jednom klubu na uglu Takovske ulice sa Dalmatinskom

Muškarac je zadobio ranu u predelu grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, rekla je Macura.

U tuči u jednom klubu na uglu Nemanjine sa Sarajevskom ulicom oko ponoći povređene su dve muške osobe starosti 24 godine i prebačene su u Urgentni centar.

Portparol Hitne pomoći je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da su u saobraćajnom udesu oko 23 sata na autoputu kod isključenja sa Voždovca povređene tri muške osobe i da su prevezene u Urgentni centar.

Ženska osoba stara 33 godine oborena je nešto posle ponoći u ulici Braće Jerkovića 78 i tom prilikom je zadobila povrede glave, ramena i kuka i prevezena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 136 intervencija od kojih 25 na javnim mestoma, rekla je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, asmatičari i osobe sa hipertenzijom, dodala je Macura.

Izvor: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turčin upucan u klubu u centru Beograda

Izvor: Mondo, 31.Jan.2015

Turski državljanin star 26 godina ranjen je jutros oko pola tri u pucnjavi u jednom klubu u Beogradu na uglu Takovske ulice sa Dalmatinskom...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Muškarac je zadobio ranu u predelu grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.