Kolo pokraj autoputa

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolo pokraj autoputa

Članovi KUD-a "Petar Kočić" iz Mrkonjić Grada dugo će pamtiti nedavno gostovanje u Austriji, pošto su šest sati proveli na paklenoj vrućini, pokraj autoputa.

Naše društvo, koje je gostovalo u Beču, prilikom povratka u Bosnu i Hercegovinu, imalo je peh jer se pokrvario autobus.

Kako je rečeno "Vestima", na vozilu se pokvarila pumpa za ulje, autobus je počeo da dimi sve više i vozač je zaustavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vozilo.

Vatrogasci iz Aspanga, policija i službenici Asfinaga izašli su na teren da pomognu našem folkloru, koji je ostao na autoputu A2.

Dok su vatrogasci osigurali autobus i obavili potrebne radove da bude prebačen na drugo mesto, igrači KUD-a "Petar Kočić" odigrali su kolo.

Kolo pokraj puta izazvalo je pažnju ne samo vatrogasaca, već i vozača koji su prolazili, a olakšalo je našim zemljacima u muci dugo čekanje.

Posle više od šest sati po njih nije došao drugi autobus, koji ih je prevezao u Mrkonjić Grad, gde su stigli tek u ponedeljak oko 10 časova, umesto u nedelju uveče.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.