Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Autobus pun turista udario u zaštitnu ogradu

Jedan mađarski turista teže je povređen u prometnoj nezgodi na autoputu A1, koja se dogodila danas oko 6.30 časova kada je autobus pun putnika udario u zaštitnu ogradu kod Karlovca.

Povređeni muškarac je hospitaliziran u karlovačkoj Opštojoj bolnici, prenosi "Jutarnji list" pozivajući se na Hinu.

Zbog velikog broja vozila za vreme sanacije puta i očevidaca nesreće stvorila se kolona u dužini od deset kilometara, jer se prolaznost obavlja samo jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trakom, saopštila je policija.

Zbog većih oštećenja na autobusu putnici, uglavnom mađarski državljani, čekali su novi prevoz.

Do nezgode je došlo na 44. kilometru autoputa A1 Rijeka-Zagreb, u smeru mora, odnosno između čvorova Karlovac i Novigrad.

Karlovačka Javna vatrogasna služba na mestu događaja uklanjala je razbacane delove oštećenog autobusa i čistila od ulja koje je iscurelo, prenosi "Jutarnji list".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NESREĆA NA AUTO-PUTU: Autobus pun turista udario u zaštitnu ogradu

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2016, 01:36

Jedan mađarski turista teže je povređen u saobraćajnoj nesreći na auto- putu A1, koja se dogodila kada je autobus pun putnika udario u zaštitnu ogradu kod Karlovca Jedan mađarski turista teže je povređen u saobraćajnoj nesreći na auto- putu A1, koja se dogodila u subotu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.