STARAC (79) UZNEMIRIO NIŠLIJE: Skinuo se go na ulici!

Izvor: Kurir, 27.Feb.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARAC (79) UZNEMIRIO NIŠLIJE: Skinuo se go na ulici!

Odmah nam je bilo jasno da sa njim nešto nije u redu, zabrinuli smo se za decu, nismo znali šta će dalje učiniti pa smo pozvali Hitnu pomoć, rekao je jedan svedok nesvakidašnjeg incidenta.

NIŠ - Jedan sedamdesetdevetogodišnji Nišlija uznemirio je u subotu oko 18 časova stanovnike ulice Generala Bože Jankovića jer se svukao go!.

Kako saznajemo od očevidaca ovog događaja, starac se teturao ulicom a zatim je počeo da svlači odeću na užas prolaznika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i žitelja ovog dela grada.

- Odmah nam je bilo jasno da sa njim nešto nije u redu, zabrinuli smo se za decu, nismo znali šta će dalje učiniti pa smo pozvali Hitnu pomoć – rekao je jedan svedok nesvakidašnjeg incidenta.

- Međutim, ekipa Hitne pomoći zatražila je asistenciju policije jer je starac bio agresivan. Uz njihovu pomoć on je prebačen do Kliničkog centra u Nišu a kako saznajemo, radi se o dementnoj osobi.

U niškoj Hitnoj pomoći potvrđeno je da je njihova ekipa intervenisala.

- Čovek je pao i zadobio povrede glave zbog čega je prebačen na Kliniku za neurohirurgiju. Povrede su ocenjene kao lake ali s obzirom na to da se radi o glavi ipak je upućen na detaljniju dijagnostiku u Klinički centar –rečeno nam je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

M. M.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starac šetao nag po centru Niša

Izvor: Blic, 27.Feb.2016

U Ulici general Bože Jankovića, nedaleko od zgrade "Narodnih novina", Nišlije je večeras oko 18 časova uznemirio starac od 79 godina koji je šetao go...Građani su pozvali ekipu hitne pomoći jer je čovek imao vidljive lakše povrede po glavi. Hitna medicinska ekipa nije smela da mu priđe,...

Nastavak na Blic...

HAOS U NISU Starac (79) se skinuo nag nasred ulice prolaznici zvali Hitnu pomoc

Izvor: medio.rs, 27.Feb.2016

Kako saznajemo od očevidaca ovog događaja, starac se teturao ulicom, a zatim je počeo da svlači odeću na užas prolaznika i žitelja ovog dela grada

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.