Izvor: Danas, 29.Maj.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistima na raspolaganju beogradske atrakcije

Tokom letnjih meseci u prestonici će Beograđanima, domaćim i stranim turistima na raspolaganju biti veliki broj različitih događaja, na lokacijama poznatih beogradskih turističkih atrakcija: kulturni, umetnički i zabavni programi na Beogradskoj tvrđavi poput „Kalemegdan Summer Festivala” početkom juna, program na Avali, u Zemunu, ili na Adi Ciganliji, koja ovog leta nudi razne sportske i zabavne sadržaje, takmičenja i festival poput „Rockaway Lake” krajem juna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas <<



Za vikend završavamo Prolećni festival, a tokom leta biće mnogo koncerata i festivala na Beogradskoj tvrđavi, Adi Ciganliji, u centru i drugim delovima grada. Dolazi nam Robi Vilijams, biće i drugih poznatih izvođača, a leto će obeležiti pozorišne predstave i druge manifestacije. Želim da Beograd svakog proleća i leta izgleda drugačije, bude sve lepši i atraktivniji i nadam se i očekujem da će ga posećivati sve veći broj turista – rekao je gradonačelnik Siniša Mali.



On je dodao da, pored koncerta Robija Vilijamsa na otvorenom prostoru parka Ušće, dolaze One Republic, 2Chellos, Toto, koje će privući i veliki broj gostiju u Beograd, pre svega iz zemalja regiona.

- U junu organizujemo i tradicionalni Beogradski karneval brodova sa bogatim programom na vodi i obali, dok je najveći događaj u avgustu „Beer Fest”, koji okuplja na hiljade sugrađana i gostiju tokom pet dana festivala – istakao je Mali.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.