Šestoro mladih sletelo u Dunav, troje isplivalo, izvučeno telo devojke, za dvoje se traga

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro mladih sletelo u Dunav, troje isplivalo, izvučeno telo devojke, za dvoje se traga

Automobil marke "BMW" sa šestoro mladih sleteo je u Dunav u Beogradu na Adi Huji. Nesreća se dogodila jutros oko četiri sata, a u vozilu su bile osobe starosti od 16 do 20 godina. Beživotno telo jedne devojke izvukli su ronioci, dok je troje mladih isplivalo iz vode bez težih povreda. Rečna policija i ronioci Žandarmerije tragaju za preostalo dvoje putnika.

Ova nesreća se dogodila jutros u 03.43 na Adi Huji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kod jednog restorana. Izvučeni su 19-godišnji mladić sa hipotermijiom i znacima agresije, 18-godišnja devojka takođe sa hipotermijom i mladić od 20 godina sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice.

Povređene je vozilo Hitne pomoći prevezlo u Urgentni centar. Na mestu nesreće su i lekari hitne pomoći i vatrogasci. Očekuje se i dolazak dizalice koja će izvući automobil.

Vozač automobila, star 19 godina, nalazi se kod istražnog sudije.

U 20.10 sinoć u bulevaru Despota Stefana ispred broja 68 dogodio se saobraćajni udes u kome je mladić od 18 godina u svojstvu pešaka zadobio tupu povredu desnog ramena, oba kolena i obe sake.

Hitna pomoć je tokom prethodne noći obavila ukupno 123 intervencije od kojih 19 na javnom mestu, rekla je Macura.

Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, astmatičari i hipertoničari.

U toku jučerašnjeg dana u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa i jedan pad sa visine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro mladih sletelo u Dunav, troje isplivalo, izvučena dva tela, za jednim se traga

Izvor: Blic, 22.Nov.2014

Automobil marke "BMW" sa šestoro mladih sleteo je u Dunav u Beogradu na Adi Huji. Nesreća se dogodila jutros oko četiri sata, a u vozilu su bile osobe starosti od 16 do 20 godina. Beživotno telo dvoje putnika izvukli su ronioci, dok je troje mladih isplivalo iz vode bez težih povreda. Rečna policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.