PONIŠTENA PRESUDA: Ubici devojke na Adi ponovo sude

Izvor: Kurir, 30.Avg.2015, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONIŠTENA PRESUDA: Ubici devojke na Adi ponovo sude

Apelacioni sud poništio je presudu kojom je Vukašin Cmiljanić osuđen na devet godina zatvora

BEOGRAD - Apelacioni sud poništio je presudu kojom je Vukašin Cmiljanić (22) iz Novog Sada osuđen na devet godina zatvora za ubistvo Tamare Radulović (29), dok je Filipu Vilotijeviću (27) potvrđena presuda kojom je osuđen na dve godine i šest meseci zbog izazivanja opšte opasnosti.

Tokom prvostepenog postupka sud je utvrdio da su Cmiljanić i Vilotijević 12. maja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 2013. došli u klub „Džast vanila“ na Adi Ciganliji na proslavu rođenja deteta brata pokojne devojke. Međutim, došlo je do svađe između njih i grupe mladića, a potom i do fizičkog obračuna, tokom kojeg je, kako je utvrđeno, Vilotijević izvadio pištolj i pucao u pod. Nastala je opšta tuča, a potom je i Cmiljanić izvadio pištolj i u stanju povećane emocionalne razdražljivosti ispalio hitac - nenamerno pogodivši Tamaru Radulović, koja je od zadobijenih povreda preminula.

Cmiljanić i Vilotijević su nakon toga pobegli, ali su posle nedelju dana uhapšeni u Kosovskoj Mitrovici.

(J. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.