Voz za Solun ide samo do Đevđelije

Izvor: B92, 26.Nov.2014, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz za Solun ide samo do Đevđelije

Međunarodni voz "Helas" od Beograda do Soluna koji polazi iz Beograda saobraćaće će samo do Đevđelije, zbog jednodnevnog štrajka grčkih železnicara.

Kako se precizira, voz "Hellas", koji večeras polazi iz Beograda u 18.45 sati, saobraćaće samo do stanice Đevđelija u Makedoniji, a izostaće na deonici Đevđelija-Solun.

Taj međunarodni voz koji sutra po redu vožnje kreće iz Soluna za Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 15.52 sata, neće saobraćati na relaciji Solun-Đevđelija, već će polaziti iz Đevđelije u 17.15 sati za Beograd.

Putnicima voza "Helas" biće obezbeđen autobuski prevoz na relaciji Đevđelija-Solun i Solun-Đevđelija u organizaciji Grčkih železnica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.