Nepokretna žena stradala u požaru

Izvor: OkRadio.rs, 11.Apr.2017, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepokretna žena stradala u požaru

Boja Savić (66) iz Kaća stradala je u požaru koji je u ponedeljak popodne izbio u Ulici Nikole Tesle 17 u tom mestu. Žena je bila nepokretna, a njeno ugljenisano telo je nađeno u sobi. Doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći kaže za 021 da je njihova služba na pomenutoj adresi intervenisala oko 16 časova. "Naša lekarska ekipa je intervenisala na poziv vatrogasaca. Nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt jedne ženske osobe", navodi Bursać. U sobi u kojoj je izgorela žena nalazila se plinska peć. U gašenju požara učestvovalo je osam vatrogasaca sa dva vozila.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kać: Nepokretna žena stradala u požaru

Izvor: B92, 11.Apr.2017

Boja Savić (66) iz Kaća stradala je u požaru koji je izbio u Ulici Nikole Tesle 17 u tom mestu, javlja 021.rs...Žena je bila nepokretna, a njeno ugljenisano telo je nađeno u sobi...Doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći kaže za 021 da je njihova služba na pomenutoj adresi intervenisala oko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.