Tragedija! Strašan požar u Novom Sadu, žena poginula!

Izvor: BKTV News, 10.Apr.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija! Strašan požar u Novom Sadu, žena poginula!

U požaru u Kaću danas popodne je nastradala starija nepokretna žena B.S.

Požar je izbio u ulici Nikole Tesle 17 u Kaću, a lekari Hitne pomoći su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene.

Po rečima očevidaca sve se odigralo veoma brzo, a nešto oko 16 sati komšije su uočile dim koji se širio iz prozora kuće u kojoj je žena boravila.

FOTO: Pixabay/Ilustracija

"Čuli smo vrisku i izašli da proverimo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << požar se širio. Pozvali smo vatrogasce i kada su stigli pokušali smo da pomognemo B.S. Vrata od sobe u kojo je žena boravila su se od toplote rastopila, jer su bila od plastike. Međutim, kada su ušli unutra ženi više nije bilo pomoći", kaže jedan od očevidaca.

Žena je imala više od sedamdeset godina i bila je nepokretna.

Požar je gasilo osam vatrogasaca, a nakon uviđaja biće poznati uzroci požara u Kaću u kom je život izgubila B.S.

Požar u fabrici "Trajal", dva radnika povređena!

Veliki požar u Novom Sadu: Izgorela baraka! (FOTO/VIDEO)

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.