Na ivici nervnog sloma zbog bivšeg supruga

Izvor: B92, 15.Nov.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ivici nervnog sloma zbog bivšeg supruga

Poznata glumica Gvinet Pltrou je navodno na ivici nervnog sloma jer se njen bivši muž Kris Martin pomirio sa glumicom Dženifer Lorens.

Kris i Dženifer su pre nekoliko nedelja navodno raskinuli jer se Gvinet previše mešala u njihov odnos te insistirala da Kris provodi više vremena nego uobičajeno sa njihovom decom. Ipak, ljubav je bila jača i od toga pa su Dženifer i Kris obnovili vezu.

Prijatelji Gvinet Paltrou su zabrinuti za nju jer kako tvrde nikada glumicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu videli u takvom stanju.

"Pokušava da glumi da je srećna i da joj je sve potaman, ali očigledno je da ne može da prihvati činjenicu da je njen suprug srećan s drugom ženom“, rekli su oni.

Navodno, Gvinet je počela da pije zbog ljubavnih problema, a inače ona je poznata po zdravom načinu života.

"Ne može da se pomiri s tim da je Kris s kojim ima dvoje dece i s kojim je bila 11 godina u braku u vezi sa nekim drugim“.

Nedavno, Gvinet je na jednoj svečanosti najavila Krisa Martina kao najtalentovanijeg muzičara i najboljeg oca. Nema sumnje da glumica i dalje gaji emocije prema bivšem suprugu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUBOMORNA: Gvinet Paltrou na ivici nervnog sloma zbog bivšeg supruga!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2014

Kris i Dženifer su pre nekoliko nedelja navodno raskinuli jer se Gvinet previše mešala u njihov odnos. Ipak, ljubav je bila jača i od toga pa su Dženifer i Kris obnovili vezu..Poznata glumica Gvinet Pltrou je navodno na ivici nervnog sloma jer se njen bivši muž Kris Martin pomirio sa glumicom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.