Gvinet Paltrou je pukla

Izvor: Mondo, 15.Nov.2014, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou je "pukla"

Nakon što je saznala da joj se bivši muž Kris Martin pomirio sa glumicom Dženifer Lorens, britanska glumica Gvinet Paltrou je pala u depresiju

Foto: Splash News

Gvinet Paltrou i Kris Martin, frontmen benda Coldplay, nisu u braku od marta ove godine. Kulturno su se razišli, uz zajedničko saopštenje javnosti u kojem su naveli da se "svesno rasparuju".

Ali, Gvinet nikako da se pomiri sa tim da više nije sa čovekom sa kojim je 11 godina bila u braku i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa kojim ima dvoje dece.

Američki tabloidi pišu da je glumica najpre bila srećna kada je saznala da su Kris Martin i njegova nova devojka, inače njena koleginica Dženifer Lorens, raskinuli, ali su se potom pomirili.

To je za Gvinet bilo previše. Prema saznanjima američkih medija, glumica je navodno pala u depresiju.

"Nikada nije pušila i pila kao sada. Svi vide da se nešto događa sa njom. Kao da je u totalnoj komi po ceo dan", rekao je neimenovani izvor "Hollywood Life".

Isti izvor otkriva i da glumica svom bivšem suprugu neprestano šalje poruke...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.