RUKOMETNA SUPERLIGA Novopazarci bez milosti

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETNA SUPERLIGA Novopazarci bez milosti

Rukometaši Novog Pazara savladali su na svom terenu ekipu Obilića sa 32:26 (18:12), u utakmici petog kola Superlige. Domaćin je od početka imao prednost koja je u 56. minutu iznosila i maksimalnih devet razlike, bilo je 31:22.
U nedelju od 5:15 na SP u ragbiju igraju Namibija – Kanada, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Namibije 1.90.
Pazarce je predvodio najbolji igrač susreta Pavle Banduka sa 10 golova, a istakli su se i Veljko Davidović sa šest, Dobrivoje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Marković sa pet, Aleksa Milošević sa četiri i Petar Žujović sa tri gola. Golman pobedničkog tima Aleksandar Milenković imao je 12 odbrana.
Osmostruki strelac u redovima Obilića bio je Nikola Jestrović, pet golova dodao je Rastko Aničić, četiri Slobodan Pavić, a po tri Nenad Mandić i Miloš Ivošević.
Novi Pazar je drugi na tabeli sa osam bodova, a Obilić sedmi sa četiri. Novopazarci će u derbiju šestog kola gostovati vodećem Dinamu iz Pančeva, dok će Obilić biti domaćin leskovačkoj Dubočici 54.


The post RUKOMETNA SUPERLIGA Novopazarci bez milosti appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.