Laso dao šansu Nakiću prvi put u sezoni

Izvor: B92, 13.Okt.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laso dao šansu Nakiću prvi put u sezoni

Mario Nakić zabeležio je prve minute u seniorskom dresu Real Madrida u ovoj sezoni.

Supertalentovani košarkaš nalazi se u prvom timu "kraljevskog kluba" od starta takmičarske godine, a protiv Fuenlabrade je debitovao u sezoni.

Madriđani su zabeležili ubedljivu pobedu 89:64, a Nakić je na terenu proveo 14 minuta.

Nakić, koji je visok 201 centimetar i igra na poziciji od "jedan do tri", šutnuo je dva puta za tri poena i pogodio je jednom, što mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio i jedini koš iz igre.

Na kraju je meč završio sa tri poena, dva skoka i tri asistencije (indeks 5).

Očekuje se da Nakić dobije još više šansi u nastavku dugačke sezone.

Podsećamo, Mario je rođen 2001. godine u Beograd u kojem je i odrastao, a kao veoma mlad je otišao u akademiju Real Madrida. Sin je legendarnog hrvatskog košarkaša Iva Nakića i još uvek se ne zna za koju će reprezentaciju igrati kada dođe vreme za to.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVAKA ČAST Marković u istoriji Evrokupa

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Šteta što je završio reprezetativnu karijeru… Mogao bi Stefan Marković još mnogo da doprinese “orlovima”, ali to je završena priča. Onu klupsku je nastavio da priča u Virtusu iz Bolonje. U dresu ovog kluba se upisao u istoriju Evrokupa.. TOP PONUDA Kvota naše kladionice na igru 3+ u...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.