SVAKA ČAST Marković u istoriji Evrokupa

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA ČAST Marković u istoriji Evrokupa

Šteta što je završio reprezetativnu karijeru… Mogao bi Stefan Marković još mnogo da doprinese “orlovima”, ali to je završena priča. Onu klupsku je nastavio da priča u Virtusu iz Bolonje. U dresu ovog kluba se upisao u istoriju Evrokupa.
TOP PONUDA Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Belorusija – Holandija je 1.60.
Naš plejmejker je, naime, postao prvi igrač koji je u Evrokupu zabeležio više od 500 asistencija.  U meču sa Makabijem iz Rišona Marković je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << četiri puta asistirao saigračima i tako došao do brojke od 503 asistencije.
Verovatno će dugo naš košarkaš da bude nedostižan. Među prvoh 20 asistenata aktivno još igram samo Per Ginter (Ulm). Međutim, on ima tek 246 asistencija… Inače, Marković se trenutno nalazi na osmom mestu košarkaša sa najviše odigranih utakmica u Evrokupu.


The post SVAKA ČAST Marković u istoriji Evrokupa appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Stefan Marković postao prvi igrač koji je podelio 500 asistencija u Evrokupu

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2019

Sjajan početak sezone je iza Stefana Markovića. Srpski košarkaš igra kao preporođen pod palicom Aleksandra Đorđevića, a Virtus sa njim u sastavu još uvek ne zna za poraz u Evrokupu i nacionalnom šampionatu. Kao rezultat odličnih igara, Marković je ove nedelje uspeo da obori i rekord po broju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.