Pajtić: Izbori u Vojvodini 2016. godine

Izvor: RTS, 19.Sep.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Izbori u Vojvodini 2016. godine

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić rekao je da će izbori u Vojvodini biti 2016. godine i da neće podneti ostavku na mesto predsednika pokrajinske Vlade.

Bojan Pajtić je, upitan da li će DS odgovoriti na poziv za razgovor kod predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora, rekao da će o tome biti reči narednih dana, prenosi Beta.

Na konferenciji za novinare u sedištu svoje stranke u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Beogradu, Pajtić je rekao da je siguran u većinu koju DS ima u Vojvodini.

Povodom tvrdnje Srpske napredne stranke da su Vojvodini ništa ne radi, Pajtić je rekao da se boji da Srbija stoji, i naveo da je, po proceni Fajnenšl tajmsa, Vojvodina najbolji region u Evropi.

Ali, "ako je Aleksandar Vučić bolji stručnjak od ljudi iz Fajnenšl tajmsa, neka bude tako", rekao je Pajtić.

Predstavnici DS-a nisu došli na sastanak u utorak 16. septembra kod predsednika vojvođanskog parlamenta Ištvana Pastora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: Neću podneti ostavku, izbori 2016.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2014

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da će izbori za vojvođanski parlament biti održani 2016. godine, da je DS sigurna da ima većinu i da on neće podneti ostavku na funkciju pokrajinskog premijera...Na pitanje kako vidi izjavu premijera Aleksandra Vučića da "će uskoro...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.