Pajtić: Izbori 2016., neću podneti ostavku, većina stabilna

Izvor: Press, 19.Sep.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Izbori 2016., neću podneti ostavku, većina stabilna

Na pitanje kako vidi izjavu premijera Aleksandra Vučića da "će uskoro biti izbora u Vojvodini", Pajtić je na konferenciji za novinare kratko rekao - 2016. godine, a na pitanje da li će podneti ostavku odgovorio u dve reči - ne, ne.

Lider DS je u tom maniru nastavio da odgovara na pitanja koja su mu postavljana mimo teme konferencije za novinare, a to je predlog DS za izlazak iz ekonomske krize.
 

 
Tako je na pitanje da li će se DS odazvati pozivu predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora za razgovore na temu političke situacije u toj pokrajini odgovorio je:"O tome ćemo u narednim danima".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: Neću podneti ostavku, izbori 2016. godine

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014

Na pitanje kako vidi izjavu premijera Aleksandra Vučića da će uskoro biti izbora u Vojvodini, Pajtić je na konferenciji za novinare kratko rekao - 2016. godine, a na pitanje da li će podneti ostavku odgovorio u dve reči - ne, ne..BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je...

Nastavak na Kurir...

Pajtić: Izbori 2016, ne podnosim ostavku

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2014

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da će izbori za vojvođanski parlament biti održani 2016. godine, da je DS sigurna da ima većinu i da on neće podneti ostavku na funkciju pokrajinskog premijera...Na pitanje kako vidi izjavu premijera Aleksandra Vučića da "će uskoro...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.