Gojković: Srbija privržena prioritetima OEBS-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Srbija privržena prioritetima OEBS-a

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamentarne skupštine OEBS-a Ilkom Kanervom, koji boravi u Srbiji u okviru održavanja Ministarskog saveta OEBS-a, i poručila da je Srbiji ukazano veliko priznanje što je dobila mogućnost da predsedava OEBS-om.

Gojković je istakla da je naša zemlja tokom predsedavanja bila privržena prioritetima te organizacije, koje je bilo obeleženo izazovima poput krize u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ukrajini, zamrznutih konflikata i pitanja terorizma.

Kanerva je tokom sastanka, kako je saopšteno iz parlamenta, pohvalio aktivnu ulogu delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a.

Gojković i Kanerva su razgovarali i o pitanju migracija, a Gojković je upoznala predsednika PS OEBS-a sa aktivnostima Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Gojković: Dijalog potrebniji nego ikada

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2015

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je dijalog sada potrebniji nego ikada i da je za rešavanje postojećih konflikata i problem migracija neophodno zajedničko delovanje celokupne medjunarodne zajednice... Gojković se danas obratila Birou Parlamentarne skupštine OEBS-a...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.