Srpski vaterpolo stopama košarkaša, prekid sezone bez šampiona!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 13:51

Srpski vaterpolo stopama košarkaša, prekid sezone bez šampiona!

Gotovo.

Vaterpolo savez Srbije (VSS) odlučio je danas da definitivno prekine prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji zbog pandemije korona virusa.

U saopštenju, koje je potpisao predsednik saveza Viktor Jelenić, navodi se da je takva odluka doneta na osnovu preporuke većine članova Superlige, Takmičarske komisije i Zdravstvene komisije VSS.

"Ovim putem vas obaveštavamo da je VSS doneo odluku da, vodeći računa o zdravlju svih učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takmičenja i zbog aktuelne epidemiološke situacije prouzrokovane pandemijom korona virusa, prekine takmičenja u prvenstvu Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji, bez utvrđivanja konačnog plasmana", navodi se u saopštenju.

Na isti korak se nedavno odlučila i Košarkaška liga Srbije.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinuta vaterpolo sezona u Srbiji, bez konačnog plasmana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020

Vaterpolo sezona u Srbiji, u muškoj i ženskoj konkurenciji, zbog pandemije korona virusa je prekinuta, bez utvrđivanja konačnog plasmana, saopšteno je iz Vaterpolo saveza Srbije (VSS)..."Vaterpolo savez Srbije doneo odluku, da na osnovu preporuke većine članova Superlige, Takmičarske komisije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.