Raspucani Kneževi deklasirali Marselj

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspucani 'Kneževi' deklasirali Marselj

Monako je nastavio sa fantastičnim partjama, danas je u Kneževini 'pokerom' golova u mreži počašćen Olimpik iz Marselja.

Nadahnuti uspehom u Ligi šampiona i plasanom u nokaut fazu kolo pre završetka grupne, fudbaleri Monaka su nastavili da preslišavaju rivale na domaćoj sceni.

Tokom popodneva, Žardimovi puleni su razbili Olimpik iz Marselja sa 4:0 i ponovo privremeno zauzeli čelo tabele.

Bošilja je iz slobodnjaka doveo 'Kneževe' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vođstvo sredinom prvog poluvremena, a u narednih 15-ak minuta Žermen je sa dva gola širom otvorio vrata pobede.

Promene rezultata nije bilo do sudijske nadoknade kada je rezervista Kariljo postavio konačan rezultat.

Koliko dugo će Monako biti lider na tabeli Lige 1 zavisi od Nice, koja sutra na svojoj 'Alijanc Rivjeri' dočekuje Bastiju, a napominjemo da su 'Kneževi' najefikasniji tim u 'ligama petice' u dosadašnjem toku sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.