Humels doneo pobedu Bajernu

Izvor: RTS, 26.Nov.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humels doneo pobedu Bajernu

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su na svom terenu Bajer Leverkuzen sa 2:1 u 12. kolu nemačke Bundeslige.

Bajern je poveo golom Tijaga Alkantare u 30. minutu, ali je samo pet minuta kasnije izjednačenje Bajeru doneo Hakan Čalhanoglu. Konačan rezultat postavio je Mats Humels u 56. minutu.
Bajern je tako upisao prvu pobedu posle dva kola i drugi je na tabeli Bundeslige sa 27 bodova, odnosno ima tri boda manje od prvoplasiranog Lajpciga. Bajer je deveti sa 16 bodova.
Šampion Bundeslige u narednom kolu gostuje Majncu, dok Bajer na svom terenu igra protiv Frajburga.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humels prekinuo mučenje Bajerna, Leverkuzen oštećen?

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2016

Defanzivac Mats Humels doneo je minhenskom Bajernu pobedu u derbiju sa Leverkuzenom, čime su Bavarci prekinuli seriju od tri meča bez trijumfa...Lajpcig je uoči ovog duela već imao šest bodova prednosti, pa je pobeda bila imperativ za Bavarce, koji su poveli golom Tijaga Alkantare nakon pola sata...

Nastavak na N1 televizija...

Pobeda Bajerna, Ajntraht bolji od Borusije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2016

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su večeras na svom terenu Bajer Leverkuzen sa 2:1 u 12. kolu nemačke Bundeslige...Bajern je poveo golom Tijaga Alkantare u 30. minutu, ali je samo pet minuta kasnije izjednačenje Bajeru doneo Hakan Čalhanoglu. Konačan rezultat postavio je Mats Humels u 56. minutu...Bajern...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.