Pričalo se da će u Partizan, a pojačao Monpelje

Izvor: Mondo, 13.Jun.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pričalo se da će u Partizan, a pojačao Monpelje

Petar Škuletić iz Turske se seli u Francusku

Foto: MONDO/Vladimir Sukdolak

Bivši reprezentativac Srbije Petar Škuletić napustio je Genčlebirligi i potpisao dvogodišnji ugovor sa francuskim prvoligašem Monpeljeom.

✍️ Petar Škuletić première recrue estivale du MHSC ➡️ https://t.co/n8G29X8m3ypic.twitter.com/lIyhXxol5i

— MHSC (@MontpellierHSC) 13 June 2018

"Ispred mene je veliki izazov, ponosan sam što sam u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Monpeljeu. Daću sve od sebe na terenu i nadam se da ću doprineti uspesima kluba", rekao je Škuletić tokom zvanične promocije u novom klubu, nakon što je "zadužio" dres sa brojem 32.

Škuletić je u junu 2017. dogovorio dvogodišnju saradnju sa Genčlebirligijem, ali je na kraju prve sezone, pošto je klub ispao iz najjače turske lige, postigao dogovor sa čelnicima da potraži novu sredinu.

Spekulisalo se da bi mogao da se vrati u Partizan, ali je ipak odlučio da se preseli u Francusku, budući da je dobio odličnu ponudu.

Škuletić je ponikao u Partizanu, zatim je igrao za Lask u Austriji, Zetu, Vojvodinu, niški Radnički, pa opet za beogradske crno-bele 2014. godine i zahvaljujući odličnim igrama obezbedio je transfer u moskovsku Lokomotivu za četiri miliona evra, pre Genčlerbirligija.

Za turski tim je u sezoni na izmaku odigrao 22 meča i postigao osam golova.

Dres reprezentacije Srbije nosio je šest puta i postigao je jedan gol.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.