Partizan zbog odluke UEFA gubi ogroman novac!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan zbog odluke UEFA gubi ogroman novac!

Materijalna šteta veoma značajna.

Partizan je juče dobio veoma lošu vest direktno iz Niona, UEFA je kaznila "crno-bele" sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama zbog nekoliko ispada.

Pravedno ili ne, sada više nije ni bitno, ali činjenica je da će beogradski tim izgubiti veliki novac.

Prema pisanju Sportskog žurnala, ta suma može da naraste i do 250 hiljada evra.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim Save Miloševića eliminiše Malatiju i zakaže duel sa Moldeom, Parni valjak bi ostao tanji bar za 250.000 evra, samo na osnovu prodatih ulaznica.

Cena ulaznice za Jug i Sever koštaju sedam evra (primaju 9.000 gledalaca), bočne delove Istoka i Zapada 10 (8.000), centralne delovi Istoka i Zapada 16 (6.000), u projekciji i zarada od 10.000 evra za mesta u ložama čime dolazimo do cifre od oko 250 hiljada evra ukoliko tribine budu popunjene kao po običaju na evropskim utakmicama Partizana.

Ako se na to doda i kazna u iznosu od oko 25 hiljada evra dolazimo do 275 hiljada evra neplaniranog gubitka što kroz realnu, što kroz projektovanu zaradu. Ukoliko dodamo još jednu utakmicu kazne dolazimo do cifre od celih 500 hiljada evra...

Naravno, materijalni deo je najmanje bitan u čitavoj priči, ali ne i zanemariv.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dve utakmice kazne bi koštale Partizan 500.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2019

Juče je Partizan dobio jako lošu vest iz Uefe koja je glasila - dve utakmice kazne i igre pred praznim tribinama zbog rasizma. Partizan će uložiti žalbu i videćemo da li će u odnosu na to biti promena u kazni, da li će ona eventualno biti umanjena. Ako ostane na dve utakmice, Partizan će ostati...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.