Kraj za rukometaše Vojvodine u EHF kupu

Izvor: B92, 12.Okt.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za rukometaše Vojvodine u EHF kupu

Rukometaši Vojvodine poraženi su od ekipe Ademar Leona u revanš meču drugog kola EHF kupa, rezultat je bio 30:23.

Novosađani su se od daljeg takičenja oprostili pošto su i u prvom meču na svom terenu poraženi sa osam golova razlike, 28:20.

Vojvodina je dobro počela meč, na poluvremenu je imala čak gol prednosti od 13:12, ali to nije bilo dovoljno da se makar stigne do utešne pobede.

Španci su odigrali bolje u nastavku, uz seriju od 8:0 lako su stigli do preokreta i na kraju i trijumfa od sedam golova razlike.

Vojvodina je prethodno u prvom kolu eliminisala ekipu Lovćena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rukometaši Vojvodine završili takmičenje u EHF kupu, Ademar prejak za srpskog šampiona

Izvor: Radio 021, 13.Okt.2019, 15:17

Rukometaši Vojvodine poraženi su od Ademar Leona i u revanš utakmici drugog kola EHF kupa, rezultatom 30:23...Novosađani su u Španiji dobro počeli meč, igrali su izjednačeno sa jakim Špancima. Promašila je Voša nekoliko zicera iz kontranapada i to je, naravno, iskoristio rival za vođstvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.