#ijaseborim za novu Roditeljsku kuću

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Feb.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#ijaseborim za novu Roditeljsku kuću

Povodom Svetskog dana dece obolele od raka, koji se obeležava 15. februara, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje tradicionalne skupove u 12 časova, na centralnim trgovima više od 30 gradova širom Srbije. U Beogradu, događaj će se održati u isto vreme, kod Delijske česme, u Knez Mihailovoj. I ove godine će, uz prigodan program, okupljeni poslati srce podrške za sve mališane koji se leče od raka, u znak podrške ovim superherojima, ali i onima koji više >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nisu sa nama.

Pored dolaska na događaj, kampanji I ja se borim, može se priključiti putem slanja SMS poruke na broj 1150 (cena poruke je 100 dinara za sve operatere).

Ove godine cilj kampanje je prikupljanje sredstava za novu Roditeljsku kuću u Beogradu, kao najvećem dijagnostičkom i terapijskom centru pedijatrijske onkologije u Srbiji, sa istovremeno najvećim brojem dece koja dolaze na lečenje. Kampanja, čiju realizaciju ove godine pomaže agencija McCann Beograd, nastoji da podstakne kako pojedince, tako i kompanije na aktivno uzimanje učešća u projektima kojima zajednički olakšavamo hrabrim mališanima i njihovim roditeljima proces lečenja.

NURDOR se, zajedno sa svim prijateljima, roditeljima, volonterima i javnim ličnostima, već punih 15 godina bori za veću vidljivost pitanja malignih oboljenja kod dece i problema sa kojima se ove porodice susreću, kao i postizanje većeg senzibiliteta društvene zajednice. Tokom ovih godina postojanja kroz udruženje je prošlo više od 1500 porodica kojima je pružena podrška u lečenju i nakon njega, više od 1.000 potpuno besplatnih rehabilitacija organizovano je za decu koja su pobedila bolest, izgrađeno je pet roditeljskih kuća i jedna potpuno nova bolnica, a preko 1000, posebno edukovanih volontera poklonilo je više od 100.000 sati volonterskog rada u pružanju podrške kroz razne aktivnosti za unapređenje uslova lečenja i brige o deci oboleloj od malignih bolesti.

Agencijski tim:

Kreativni direktor: Jana Savić Rastovac

Senior Art Director: Miloš Opačić

Client servis: Radojka Bošković

Strateg: Katarina Pribićević

Account i PR: Tamara Koštro

Copywriter: Luka Ličina

Digital Content Editor: Milica Zeljković

Production Artist: Jasmina Čabarkapa

Producent: Nebojša Ereš

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NURDOR i na jugu Srbije obeležava Svetski dan dece obolele od raka

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2019

Građani Niša, Leskovca, Pirota, Prokuplja, Vranja i Lebana će se u petak 15. februara okupiti na trgovima, kako bi obeležili Svetski dan dece obolele od raka, a u NURDOR-u kažu da će ove godine cilj biti da se sakupi novac za novu Roditeljsku kuću u Beogradu...Na platou ispred "Kalče" u Obrenovićevoj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.