Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO PRVI PUT U EVROLIGI: Bivši košarkaš Partizana je novi igrač Efesa

Košarkaški klub Anadolu Efes je nastavio sa formiranjem rostera za narednu sezonu, najnovije pojačanje turskog kluba je slovenački reprezentativac Edo Murić.
Posle odličnih partija Eda Murića na Eurobasketu, Anadolu Efes je reagovao i angažovao reprezentativca Slovenije.
Bivši košarkaš Partizana je potpisao ugovor na godinu dana sa Efesom, uz mogućnost da se saradnja produži za još 12 meseci.
Murić je ponikao u Parkilju iz Ljubljane, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je četiri sezone nastupao za Krku iz Novog Mesta, a onda je usledio prelazak u Partizan čije je boje branio dve godine. Prošle sezone je nosio dres turskog Banvita sa kojim sa kojim je osvojio Kup i plasirao se na F4 FIBA Lige šampiona.
Murić je prošle sezone prosečno beležio 7.2 poena i 3.8 skokova u turskom prvenstvu, odnosno 6.3 poena i 3.2 skokova u FIBA Ligi šampiona.
 
The post PO PRVI PUT U EVROLIGI: Bivši košarkaš Partizana je novi igrač Efesa appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Efes pravi ex Yu koloniju

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017

Posle Štimca, 'Pivari' su doveli i slovenačkog reprezentativca...Andaolu Efes je maločas potvrdio da je angažovao bivšeg košakaša Partizana Eda Murića...Njegove dobre role u dresu Banvita, sa kojim je prošle sezone osvojio Turski Kup, nisu mogle da prođu neopaženo kod istanbulskog Evroligaša,...

Nastavak na Sportske.net...

Čović ostaje veran FMP-u, stiglo još jedno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017

Još dva potpisa u ekipi aktuelnog vicešampiona Srbije...Košarkaški klub FMP iz Železnika danas je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da su potpisana još dva nova ugovora...Dosadašnji kapiten ''Pantera'', 29-godišnji plejmejker Filip Čović ostaje i naredne sezone u FMP-u, pošto je potpisao novi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.