Izvor: JUGpress.com, 06.Jul.2020, 19:41

Dva osmaka u Nišu zaražena nakon proslave mature

NIŠ

Dvoje malih maturanata niške Osnovne škole “Dositej Obradović” zaraženo je virusom korona nakon proslave koju su na kraju školske godine organizovali njihovi roditelji, rekao je za Zonu plus načelnik Školske uprave Niš Dragan Gejo.

                        On je naglasio  da su proslavu mature samoinicijativno organizovali roditelji i da škola nije učestvovala u tome. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Na proslavi su bila i dva nastavnika i oni su prema rečima načelnika Školske uprave u Nišu  upućeni na samoizolaciju.                          Proslavi je prisustvovalo između 30 i 40 učenika

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.