Automobili za Štefaneka i vaterpoliste

Olimpijski šampioni Davor Štefanek i vaterpolo reprezentacija Srbije (Vaterpolo savez Srbije) dobili su od kompanije "Fijat" po automobil marke 500L, posle osvojenih zlatnih medalja na Igrama u Rio de Žaneiru.

Direktorka "Fijata" za Srbiju, Silvija Verneti, uručila je ključeve rvaču Štefaneku i najmlađem članu "delfina" Nikoli Jakšiću, koji je prisustvovao ceremoniji kao predstavnik vaterpolo reprezentacije.

"Ponosni smo što predstavljamo najbolje sportiste Srbije. Čestitala bih celom olimpijskom timu na rezultatima u Riju. 'Fijat' se povezuje sa uspešnim sportistima i drago nam je što smo deo svega toga", rekla je Vernetijeva u prostorijama "Fijata" u Beogradu.

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki zahvalio je italijanskoj kompaniji "Fijat" na podršci.

"Veliko je zadovoljstvo biti ovde, pre četiri godine smo započeli saradnju. Iako je 'Fijat' strana firma, svi u Srbiji je doživljavaju kao nacionalni brend. Promovisali su vrednosti koje su nama bliske srcu, a današnji događaj je kruna saradnje. 'Fijat' je pravi prijatelj srpskog sporta", poručio je Višacki.

Državni sekretar za sport Predrag Peruničić naglasio je da su srpski olimpijci na pravi način predstavljali zemlju na Olimpijskim igrama u Riju.

"Prolazi i ova sportska godina i zahvalio bih svim srpskim olimpijcima na nastupu u Riju, posebno osvajačima medalja. Dostojno su predstavljali zemlju i navikli smo na njihove brojne uspehe. Već počinju pripreme za naredne Igre u Tokiju", zaključio je Peruničić.

Događaju su prisustvovali i reprezentativka Srbije Andrea Arsović, biciklista Ivan Stević i radnici "Fijata".

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво