Juve čuva Alegrija od napada Čelsija

Direktor Juventusa Bepe Morata rekao je da će trener Masimilijano Alegri ostati u tom fudbalskom klubu uprkos spekulacijama da će na leto preuzeti Čelsi.

Uprava Čelsija traži novog trenera otkako je sredinom decembra otpušten Žoze Morinjo, a među kandidatima je i Alegri. Za privremenog trenera londonskog kluba postavljen je Gus Hidink, koji će predvoditi ekipu do kraja sezone.

"Sada je ključan deo sezone i trebalo bi da se koncentrišemo na to. U svakom slučaju, ugovori nisu važni kao što su dogovori i odnos među ljudima. Imamo sve uslove da nastavimo saradnju sa Alegrijem", rekao je Marota, preneli su italijanski mediji.

Mediji su nedavno preneli da je Alegri počeo da uči engleski jezik, zbog čega su se pojačale spekulacije da će otići u Premijer ligu.

On je prošlog meseca rekao da ne razmišlja o odlasku.

"Mislim na prvenstvo, Kup Italije i Ligu šampiona. Imam ugovor do 2017. godine i dobro se osećam u Juventusu", rekao je Alegri.

Upitan kako se oseća zbog glasina o mogućem poslu u Čelsiju, Alegri je rekao da je to normalna stvar.

"Tako stoje stvari kada trenirate klub kakav je Juventus. Ali, ovde mi je dobro i jedino ispravno je da se koncentrišem na posao koji moram da obavim", rekao je Alegri.
Alegri je u prvoj sezoni u Milanu, 2010-2011 osvojio šampionsku titulu a posle tri i po godine, u leto 2014. godine preuzeo je Juventus. On je prošle sezone osvojio "duplu krunu" sa crno-belima i stigao do finala Lige šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво