Читај ми!

Čačak, napadnut vozač "Autoprevoza"

Vozač čačanskog "Autoprevoza", Radenko Pantović zadobio je povrede kada su ga jutros u Arilju napale nepoznate osobe.

Pantović rekao je za Tanjug da je vozio putnike na relaciji Čačak-Ivanjica. "Oko 1.20 skrenuo sam u ariljsku autobusku stanicu da uzmem putnike i u tom trenutku iz obližnjeg parka dotrčala su trojica napadača koji su bez ikakvog razloga, kada sam stao i otvorio vrata počela da me tuku", kaže Pantović.

Pantović navodi da se branio koliko je mogao, ali je zadobio povrede na usni gde ima devet konaca, a okrnjen mu je i jedan zub. Pantović dodaje da su se napadači udaljili kada su videli da im pruža otpor i dodaje da ne zna protiv koga bi mogao da podnese tužbu.

Direktor čačanskog "Autoprevoza", Aleksandar Petronijević kaže da je Pantoviću ukazana prva pomoć prvo u Arilju, a zatim u Ivanjici, gde živi.

"Vozači nemaju status službenog lica, ali vrše veoma odgovoran i težak posao", rekao je Patronijević i oštro osudio ovakav postupak, sa sada, nepoznatih počinilaca.

Petronijević je dodao da su zaposleni u ovom čačanskom prevozničkom preduzeću i do sada imali verbalnih sukoba sa putnicima, ali u poslednje vreme se nisu dešavali fizički napadi na njih.

"Prema mojim informacijama, jedan trojice od počinilaca je bio u teškom alkoholisanom stanju i zaista ovakvi postupci su za veliku osudu", zaključio je direktor "Autoprevoza".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво