Читај ми!

Oko 130.000 dinara za lečenje oboljenja u inostranstvu

Skupštinski Odbor za administrativno- budžetska i mandatno- imunitetska pitanja usmerio je oko 130.000 dinara iz skupštinskog Fonda solidarnosti u budžetski Fond za lečenje oboljenja, stanja i povreda koje se ne mogu uspešno lečiti u Srbiji.

Predsednik Odbora Zoran Babić rekao je da se u skupštinskom fondu trenutno nalazi 129.765 dinara i da se ta sredstva, kako ne bi stajala na računu, prebacuju u budžetski fond, prenosi Tanjug.

Babić je podsetio da je Odbor i decembra prošle godine u taj fond usmerio gotovo 300.000 dinara.

Pored toga, na sednici Odbora je zameniku šefa poslanika SNS-a Aleksandru Martinoviću izrečena kazna od 6.829 dinara zbog izrečene opomene na jednoj od prethodnih sednica parlamenta.

Visina kazne je 10 odsto od poslaničke plate, a kako Martinović nije na plati u parlamentu, novčana kazna će mu biti naplaćena od poslaničkog dodatka, objasnio je Babić.

Odbor je, takođe, dao saglasnost Komisiji za zaštitu konkurencije za zasnivanje radnog odnosa sa 10 izvršilaca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво