Читај ми!

Milićević: Vučić odlučuje o statusu SPS-a u Vladi

Član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević rekao je da jedino premijer Aleksandar Vučić ima legitimitet da donese odluku o statusu SPS-a u Vladi Srbije nakon njene eventualne rekonstrukcije.

"Više puta smo jasno rekli da samo premijer ima legitimitet za donošenje odluke o učešću SPS-a u Vladi. Na njemu je da analizira rad svakog ministra i da donese ocenu o ostvarenim rezultatima. Mi verujemo premijeru Vučiću i preuzeli smo odgovornost za realizaciju ciljeva koje je predsednik Vlade proklamovao prilikom predstavljanja ekspozea", kazao je Milićević za Betu.

Kako je naveo, socijalisti su prihvatili poziv Srpske napredne stranke za formiranje Vlade Srbije jer žele da podele sa naprednjacima vrednosti na kojima je ona zasnovana.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je sinoć da misli da premijer Aleksandar Vučić još nije odlučio da li će posle rekonstrukcije Vlade u aprilu ostati u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво