Читај ми!

Osuđeni roditelji napadača na Rašu Popova

Roditelji maloletnih dečaka koji su napadali starije građane, među njima i Rašu Popova, osuđeni su na po četiri godine zatvora.

Drugi osnovni sud u Beogradu osudio je Katu Nikolić i Đuru Nika, roditelje maloletnih dečaka, i određen im je pritvor zbog zapuštanja i zlostavljanja maloletnika, prenosi Beta.

Dečaci su u Beogradu napadali uglavnom starije sugrađane, a neke od njihovih napada zabeležile su sigurnosne kamere.

Mediji su ranije preneli da su roditelji na saslušanju negirali krivicu da su maloletne sinove primoravali da pljačkaju starije sugrađane.

Oni su ponavljali da žive u teškim i nehigijenskim uslovima i da nemaju novca za izdržavanje dece.

Prema pisanju medija, oni pored dvojice dečaka imaju još petoro dece, o kojima su brigu preuzeli centri za socijalni rad.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво