Читај ми!

FSS: Prioritet "A" tim i obnova stadiona

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je "A" reprezentacija prioritet u radu i da će se sredstva Evropske fudbalske unije upotrebiti za obnavljanje stadiona Partizana i Crvene zvezde. Sednica Odbora za hitna pitanja kojoj je predsedavao predsednik FSS-a Tomislav Karadžić, održana je u Staroj Pazovi, navodi se u saopštenju na sajtu Saveza.

Na sednici je jednoglasno konstatovano da je "A" reprezentacija prioritet u radu i da je sve podređeno uspešnom startu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine i plasmanu ekipe na turnir u Francuskoj. Takođe, izraženo je zadovoljstvo dobrim rezultatima mlađih selekcija, ali je selektorima i rukovodstvu svih kategorija naloženo da analiziraju situaciju i prošire takmičarsku bazu kako bi spremno dočekali predstojeće utakmice.

Članovima Odbora za hitna pitanja predočen je precizan plan za pristup Dopunskom fondu Uefe i namenskim ulaganjima FSS-a.

"Odlučeno je da, po odobrenju korišćenja sredstava, ona budu usmerena u obnavljanje osvetljenja na stadionu Crvene zvezde po standardima Uefe i promenu travnate podloge na stadionu Partizana. Pre toga, delegirani predstavnike Uefe će doći u posetu FSS-u, obaviti stručnu analizu i dati mišljenje, pa će biti određeni redosled poslova i dinamika radova", navodi se u saopštenju.

Ističe se da će Sudijska komisija FSS-a u utorak analizirati suđenje na utakmicama petog kola Super lige Srbije, koje su odigrane prošlog vikenda.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво