Turska
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

KentKart traži međunarodnu arbitražu protiv Srbije zbog usluge naplate prevoza

Turska kompanija KentKart podnela je zahtev za pokretanje međunarodnog arbitražnog postupka protiv Srbije zbog usluge naplate prevoza, objavila je danas Nova ekonomija.

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2024, 11:42

Detaljnije >>

Nemačka i Turska: sto godina diplomatskih odnosa

Nemačko carstvo i Turska Republika su pre sto godina uspostavili diplomatske odnose. Od tada su obe zemlje iskusile turbulentne promene. Kako izgledaju ti odnosi danas?

Izvor: Deutsche Welle, 24.Apr.2024

Detaljnije >>

Banjalučka Arnaudija spremna za otvaranje, dolaze visoki zvaničnici Turske (VIDEO)

BANJALUKA - Posljednja porušena, posljednja nakon više od dvije decenije će i otvoriti svoja vrata banjalučka Arnaudija džamija....

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2024

Detaljnije >>

DRAMA NA LETU Pijani muškarac tukao sve redom u avionu: Sve je gledala izbezumljena devojčica - haos nastao zbog JEDNE REČENICE (VIDEO)

Šokantni snimak koji se proširio društvenim mrežama prikazuje opakog nasilnika kako udara policajce i članove kabinskog osoblja na letu iz Velike Britanije za Tursku ovog vikenda.

Izvor: Blic, 24.Apr.2024

Detaljnije >>

Kentkart tužio državu Srbiju: U kakvom je stanju javni prevoz u Beogradu više od godinu dana nakon raskida ugovora sa turskom kompanijom?

Kentkart tužio državu Srbiju: U kakvom je stanju javni prevoz u Beogradu više od godinu dana nakon raskida ugovora sa turskom kompanijom?

Nešto više od godinu dana od kako je raskinut ugovor Grada Beograda i turske kompanije Kentkart, saga se nastavlja. Predsednik Privremenog organa...

Izvor: Danas, 24.Apr.2024

Detaljnije >>

Ataman nikad žustriji: „Ako ne odemo na F4, neću biti u Panatinaikosu sledeće godine“

S. G. Turski stručnjak je uveren u pobedu Printscreen: Twitter/@Eurohoopsnet Košarkaši Makabija pobedili su Panatinaikos 91:87u prvom meču plej-ofa Evrolige odigranom u legendarnoj Oaka dvorani u Atini, a jedan od glavnih utisaka posle meča bila je izjava koju je dao trener Zelenih Ergin Ataman. Posle meča. Ataman nije bio zadovoljan. – Nismo igrali dobro. Ali, dva faula pri šutu za tri poena je smešno. Ovo nije...

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Apr.2024

Detaljnije >>

Strateška odluka: Novi Duster će u Turskoj nositi znak Renaulta

Novi model Dustera iz Dacije je najnoviji dodatak u Renaultovoj gami. U Renaultu su odlučili da će se Duster ubuduće prodavati pod značkom francukog auto giganta, i to na turskom tržištu.

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2024, 21:26

Detaljnije >>