Izvor: Pančevac-online.com, 30.Okt.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan odbojkaški turnir u Kovačici

Odbojkaški klub Slavija iz Kovačice bio je u subotu 26. oktobra organizator turnira koji je okupio preko 150 učesnika uzrasta od prvog do osmog razreda.

Trideset ekipa iz Kovačice, Kovina, Kačareva, Crepaje i Beograda okupilo se u subotu u sali OŠ „Mlada pokolenja“ u Kovačici a povod je bilo održavanje odbojkaškog turnira.

Trener OK Slavija i jedan od organizatora turnira Miroslav Tomaš navodi da je zadovoljan interesovanjem koje deca pokazuju za ovaj i >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << druge sportove, pa zato organizovanje turnira sa ovoliko učesnika predstavlja zadovoljstvo.

Pomoćni trener odbojkaškog kluba „Jedinstvo“ iz Kačareva Novica Perišić navodi pa su tako ovakvi turniri dobra prilika da deca pokažu svoj talenat, usavršavaju veštinu igre ali i da se zabave.

Nevena Lukić trenira odbojku za odbojkaški klub Radnički iz Kovina nešto više od dva meseca. Na taj korak se odlučila kako navodi zbog toga što je bila svesna značaja fizičke aktivnosti. Ipak pre odbojke, oprobala se u fudbalu.

Organizatori su za sve učesnike turnira pripremili osveženje, a finansijku podršku u organozaciji turnira dala je lokalna samouprava.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.