Sevilja i Milan sklopili posao od 24 miliona evra

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2020, 16:36

Sevilja i Milan sklopili posao od 24 miliona evra

Zvanično je.

Fudbalski klub Sevilja završio je prvi veliki posao ovog leta, pošto je uprava odlučila da otkupi Susa od Milana.

Kako je potvrđeno na sajtu Andalužana, Sevilja je platila Susa 24 miliona evra, a Španac je potpisao ugovor na pet godina.

Suso je zimus stigao na pozajmicu sa San Sira, odigrao je 19 utakmica, postigao je gol uz jednu asistenciju.

Treba istaći da je za Milan ovo odličan posao, pošto su Italijani Susa platili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tek 1,3 miliona evra, kada je stigao iz Liverpula januara 2015. godine.

On je na San Siru odigrao 153 utakmice, postigao je 24 gola i dodao čak 36 asistencija, ali je ove sezone pao u drugi plan pa je otišao u Sevilju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILAN JAČA ODBRANU: Stiže Barsin bek!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 09:47

Na korak od San Sira...Milan u utorak uveče gostuje Sasuolu u okviru 35. kola Serije A. Pobedom bi puleni Stefana Piolija izbili na 6. mesto na tabeli, a sinoć je u italijanskim medijima procurila informacija da su „rosoneri“ izuzetno zainteresovani za desnog beka Barselone...U pitanju je Emerson...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.