MILAN JAČA ODBRANU: Stiže Barsin bek!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 09:47

MILAN JAČA ODBRANU: Stiže Barsin bek!

Na korak od San Sira.

Milan u utorak uveče gostuje Sasuolu u okviru 35. kola Serije A. Pobedom bi puleni Stefana Piolija izbili na 6. mesto na tabeli, a sinoć je u italijanskim medijima procurila informacija da su „rosoneri“ izuzetno zainteresovani za desnog beka Barselone.

U pitanju je Emerson Rojal, koji je trenutno na pozajmici u Betisu do 2021. godine, ali Barsa ima pravo da ga vrati u svoj tim ako uplati šest miliona evra. Čini se da je dogovor blizu, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su obe strane zainteresovane da se posao što pre završi.

Emerson je igrao odlično ove sezone, ima samo 21 godinu a u Barselonu je stigao iz brazilskog Atletika za 12 miliona evra.

Trenutna cena mu je oko 30 miliona evra, pa bi prodajom ekipa sa „Nou Kampa“ pokrila troškove ovog ulaganja, a i nešto zaradila.

Emerson je odigrao 34 meča u La Ligi i postigao tri gola uz šest upisanih asistencija.

Milan a un intérêt pour Emerson Royal, contact en cours avec Barcelone qui demande 30 millions, le prix est jugé trop élevée par les dirigeants milanais. Cette piste peut poursuivre si les barcelonais réduisent le prix. (@86_longo) pic.twitter.com/P6CIh1Fm88

— Actualité Milan (@ActualiteMilan) July 20, 2020

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Donaruma večeras igra istorijski meč za Milan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020

Još ako bude začinjen i novom pobedom....Posle serije odličnih rezultata u poslednjih pet mečeva (četiri pobede i jedan remi), ekipa Milana večeras gostuje Sasuolu u okviru 35. kola Serije A...U centru pažnje tokom ovog meča biće golman Milana Đanluiđi Donaruma, jer će to biti njegov 200....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.