Donaruma večeras igra istorijski meč za Milan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 14:17

Donaruma večeras igra istorijski meč za Milan! (foto)

Još ako bude začinjen i novom pobedom...

Posle serije odličnih rezultata u poslednjih pet mečeva (četiri pobede i jedan remi), ekipa Milana večeras gostuje Sasuolu u okviru 35. kola Serije A.

U centru pažnje tokom ovog meča biće golman Milana Đanluiđi Donaruma, jer će to biti njegov 200. meč u dresu ''Rosonera''.

Da ovo nije bilo kakav jubilej, pokazuje i podatak da će Donaruma sa svojih 21 godinom 4 meseca i 26 dana postati najmlađi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler u istoriji Milana koji je došao do brojke od 200 odigranih mečeva za ovaj klub.

Legendarnom Paolu Maldiniju ovo je uspelo sa 22 godine, tri meseca i 25 dana, a Đaniju Riveri sa 22 godine, četiri meseca i 11 dana.

Večerašnja utakmica počinje u 21:45h, očekuje se sjajan fudbal, pošto je i Sasuolo u odličnoj formi u poslednje vreme.

-

-

#Donnarumma è il primo giocatore della storia del #Milan a raggiungere 200 presenze in rossonero a soli 21 anni e cinque mesi. Predestinato.

— Antonio Vitiello (@AntoVitiello) July 21, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.